Nu är den här!

Materiell lycka är inte att föringa! Nu hänger Tage över matsalsbordet.

Ibland blir livet lite bättre med materiella ting. Idag hämtade vi ut Tage Pholc på posten. Jag tackar återigen Lena som tipsade om Lampgallerian.se där lampan fanns på lager och dessutom för tillfället till ett bättre pris.  Jag är riktigt nöjd med resultatet. Nu måste vi ”bara” köpa nio ljuskällor också! Det är nästa problem. Så skönt att det hänger en lampa istället för tre trådar ur taket. Nu kan vi se vad vi äter när vi bjuder på middag.

 

Tavlan som hänger i bakgrunden har en lokal konstnär i Trollhättan gjort. Jag tycker att den har så sköna färger. Katinka heter konstnären och finns på facebook. Nu när lampan hänger uppe firar jag helg med en liten skål glass. Sedan blir det en promenad oavsett om vädret tillåter det eller ej.

Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.