God morgon söndag

Jag älskar frukost! jag har sagt det förr och jag kommer att säga det igen. Det är det bästa målet på hela dagen!

Igår kväll hann jag med att köra två maskiner tvätt och baka fröknäcke. Recept på fröknäcke hittar ni här i tidigare inlägg. De är så goda och jag funderar på varför det var så länge sedan jag bakade dessa?!

DSC_0337

dsc_0686

Idag ska jag ta mig till Trollhättan och leverera lite grejer till jobbet och passa på att handla och hälsa på mina föräldrar. Jag har även flera lådor godis som ska levereras till far och till kollegor. Jag har passerat Dals Konfektyr i arbetet. De har fabriksförsäljning på godis och haglar beställningarna in.

Hoppas att ni får en bra dag!

På återseende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.