Ekologiskt i mataffären

Är det någon annan som har principer ni går efter när ni handlar? Min första är att handla ekologiskt.

Jag passade på att handla mat för kommande vecka när jag ändå var i Trollhättan och kunde handla i ”min” butik. De har ett stort och bra utbud av ekologiska varor. Nästan allt som jag vill ha ekologiskt finns där. Frukt, grönsaker och mycket annat.Nu ligger jag åter i soffan och smakar lite på en ny choklad som jag hittade i en butik. Smakar jättebra! 85% kakao.

Ha en skön söndagkväll och ladda för en ny jobbvecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.