Solen i ögonen hela dagen

Är det fler än jag som har fått en något rödare nyans på huden idag?

Jag vaknade riktigt tidigt idag, redan vi halv fem. Då visade termometern på sju grader. Marcus steg upp några timmar senare och redan då kunde vi gå ut i trädgården i endast shorts och T-shirt. Vi fick planterat båda rhodedendronbuskarna och flyttat på en av de befintliga. Vi har fått ner gräsklippartråden så även den delen av gräsmattan som vi sådde förra året klipps av roboten. I år ska vi utöka gräsmattan ytterligare.

DSC_0285

Ska jag vara ärlig så har Marcus gjort det mesta kroppsarbetet och jag har varit med och pekat och vilat lite i solstolen. Alldeles för mycket om man ska se vilken nyans min hud har antagit. Jag brukar vara redig och smörja in mig tidigt på våren när solen tittar fram men idag blev det inte av. Jag har fått plockat fram after sun och smort in mig med istället. Jag använder mig av Biotherm, den finns att köpa här.

DSC_0306

Så här kan det se ut om magen när man har testat glassar. Det är inte bara i växthuset som det växer och knakar. Magen blir bara större och större. Det är nästan två månader kvar och bebisen ska dubbla sin vikt. Jag kan ju gissa att magen blir ytterligare något större innan dess.

DSC_0287

En promenad på 3,5 km räcker gott nu för tiden. Sedan blir jag trött i ryggen och blir trött överlag. Det har gått fort utför, motionsmässigt, de sista två veckorna. Snart måste den komma ut så att jag orkar att träna igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.