Shopoholic

Äntligen har vi beställt resten av barnrumsinredningen! Igår lämnade vi in vaggan och gunghästen på vitlackning. Det ska bli skönt när allt är på plats.

Nu äntligen har vi beställt resterande av barnrumsinredningen på IKEA. 399kr i frakt, det är väl vad det hade kostat oss i alla fall med kärra bak på bilen. Nu kommer det direkt till dörren och vi får hjälp med att bära in det. Leverans är beräknad till 31 maj. Jag längtar! Dock vet jag inte vad jag tycker om tidsangivelsen, mellan 8:00 och 20:00 på dagen. Med andra ord så måste folk som går till en arbetsplats ta ledigt hela dagen för att ta emot sina varor… Tur att jag ofta sitter hemma och jobbar.

Dessutom har vi kommit överens om att matsalsbordet behöver en lampa istället för tre trådar som sticker ut ur taket. Vi kompromissade på en Tage som vi hittade på Royal Design. Marcus hade helst velat leta efter en ny transformator till den befintliga lampan vi hade och jag ville ha en Tage i mässingfärg. På grund av vår tidsbrist blev det en silverfärgad Tage. Hoppas att han kommer snart!

Skärmdump från Royal Designs hemsida med taklampan Tage.

Idag blir det grillade kycklingspett till middag. Bästa fredagsmyset!

Återkommer ikväll!

En reaktion till “Shopoholic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.