Glass

Vilken favorit har ni i glasskiosken? En av mina favoriter är Magnum mandel, utan tvekan.

God kväll!

Kan det bero på att jag inte har ätit något socker idag som gör att mina tankar dras till glass? Eller är det för att vädret är så underbart och inbjudande till just glass. Jag får starka minnen från förr, antagligen på 80-talet, när jag var liten och fick puckstång när det vankades glass i kiosken på västkusten. Antingen innan vi lade ut med båten eller ute på Gullholmen efter en liten tur på havet. Det saknar jag. Båtar ska gå i saltvatten! Om inte minnet sviker mig så brukade brorsan oftast välja igloo.

Vädret ska bli superduperbra på lördag. Därför tänkte jag och Marcus testa nyheter från GB glass till helgen.

 

 

1985_big
Bild från gb.se 

Affischen ovan är från glassutbudet 1985, det året som jag föddes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.