God morgon onsdag!

Är det inte räven eller älgen eller mina släktingar så är det koltrasten som är här och äter frukost.

Åh vad härligt det är när man går upp på morgonen och får solen i ögonen. Termometern visar plusgrader och inte en tillstymmelse av frost syns på växthusglaset. Nu kommer det att växa ordentligt i rabatterna. Nästan alla växter som jag har planterat är omsorgsfullt utvalt för att passa vår klimatzon men även vår naturnära tomt. Det vill säga, jag har läst på om vilka växter som rådjuren inte gillar att äta. Därför hittas inga tulpaner i min trädgård. Jag ska göra ett försök till hösten att plantera tulpaner i krukor och ha i växthuset. Får se om det kommer att fungera.

Solstrålarna når morgonkaffet från köksfönstret.
Bubbelvatten från Herrljunga, vi kolsyrar vårt vatten själva.

Glöm inte bort att fylla på med vatten efter morgonkaffet. Nu när solen kommer fram och det är varmt är det extra viktigt att fylla på med vatten. Jag har varit betydligt sämre på det tidigare och betydligt bättre på att dricka kaffe. Jag lovar att ni kommer att känna er mycket piggare om ni fyller på med vätska (som inte höjer blodsockret).

Nu ska jag åka iväg och jobba, ha en underbar dag!

2 reaktioner till “God morgon onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.