Försäkringskassan

Om vi hade vetat att vi skulle behöva fylla i en miljard, ja en liten överdrift, formulär när vi valde att skaffa barn – ja då hade vi kanske funderat en gång till.

Att skaffa familj är väldigt tidskrävande, och då är barnet ännu inte fött! Alla papper som ska fyllas i och skickas till arbetsgivare och försäkringskassan. Jag blir helt matt. Hur ska det bli sedan?

I övrigt har det varit en bra dag. Det flöt på bra på jobbet och jag kom ut på en promenad senare på kvällen. Jag satt i växthuset en liten stund och lyssnade på P3 Dokumentär. Någon mer än jag som längtar efter en ny vecka och nya dokumentärer från både P1 och P3? Jag är helt besatt. Jag sitter ofta och lyssnar under tiden jag jobbar.

IMG_6123

Nu är det dags att kasta in handduken för ikväll. Vi ses imorgon igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.