En halv födelsedagspresent

Ekorrar, Tesla och fika. En kort summering av dagen.

Jag undrar vad som gick snett?! Vi gav svärmor en oljelampa av Holmegaard, men när hon öppnade paketet var det bara lyktglaset i lådan. Vi höll på att bryta ihop! Vi beställde den på Cervera. Så snopna vi kände oss.

 

Grannarna till svärmor och svärfar hade köpt sig en Tesla. Han bjöd oss på en testtur. Och vilken bil! Vi blev grymt imponerade. Bra drag i motorn och det enda som hördes var vägljudet från däcken. Det är dags att börja spara pengar till nästa bilbyte. Bilen hade ett stort utbud av finesser och vi får nog spara alldeles för länge för att ha råd med den bilen vid nästa bilaffär. Men drömma kan man alltid göra.

 

Efter den härliga bilturen satte vi oss i solgasset som typiska svenskar på våren. Ansiktena vända mot solen, jacka av – jacka på, när solen gick i moln. Mitt upp i fick vi sällskap av Piff och Puff. De snyltade på fågelbordet utan att skämmas det minsta. Det här är det bästa med naturnära fastigheter. Vi hade tex sällskap av räven i morse igen. Han strosade runt i trädgården som ingenting.

DSC_0158

Igår monterade jag skötbordet vi köpte på IKEA. Första delen på barnförberedelserna är klar. Skötbordet står på plats och lådorna är fyllda med förnödenheter som kläder, tvättlappar och nappar. Nu är det bara resten kvar. Det vill säga säng och garderob mm.

DSC_0190

Väl hemma från svärmor fick vi besök av familjen Bergendal. Vi satt ute i solväggen där vi ska bygga altan nästa år och njöt av värmen från solen. Kladdkaka (glutenfri) och grädde med kaffe. Grädden var en hit för minstingen. Jag tror att hon norpade all mammas grädde på tallriken. Lite hamnade nog i munnen också… Annars var klädnyporna, som jag använder till att hålla duken på plats, mest intressanta.

DSC_0176

Nu ska jag sjunka ner i soffan en stund och bara vara.

Ha det gott!

En reaktion till “En halv födelsedagspresent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.