Tillskott i trädgården

Tack alla fyra som röstade på vilken blomma, pion eller klematis, ni gillade mest. Det blev 50-50, lika mellan de båda sorterna!

Jag kunde inte låta bli när det var så bra pris på både klematis och ros på blomsterlandet i Trollhättan. Jag var ju ändå i närheten och jobbade. Halva priset på tre olika sorter klematis, Piilu, Miss Bateman och The President. Endast 49,50! Piilu är en av mina stora favoriter, jag har köpte den flera gånger. Först hade jag en i kruka på min balkong när jag bodde i lägenhet. Den dog efter några år. Sedan köpte jag en till som jag planterade vid mitt hus. Den har överlevt dräneringar och diverse andra ingrepp i trädgården. Och nu har jag köpt en till för att ha i min nuvarande trädgård någonstans.

2

Jag köpte även en klätterros som jag tänkte plantera i en stor kruka utanför växthuset.  New Dawn, även dessa var nedsatta i pris. 79,00 pix. Det fanns fler sorter att välja på som Flammentanz, Nina Weibull, Peace och Queen Elisabeth. Queen Elisabeth är också väldigt fin men jag ville ha något som klättrar.

Nu hoppas jag att väderprognoserna ska stämma, det ska inte bli minusgrader på nätterna längre, så då klarar de sig säkert i växthuset. Det ska bli varmare och varmare för varje dag som går veckan framöver.

Sov gott, nu är det kvällen för mig!

En reaktion till “Tillskott i trädgården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.