Bebisförberedelser

Idag tog vi äntligen ett steg till i förberedelserna för bebisens ankomst!

Nu är äntligen badkaret ute på en kärra som ska till tippen! Det var inte lätt att få ut men med hjälp av svärmor gick det kalasbra! Det var stort, tungt och otympligt. Inte lätt att få ut genom badrumsdörren. (Vi fick haka av den först). Det var ett stort hörnbadkar och nu när det är borta frigjordes så mycket golvyta. Där ska nu skötbordet stå ihop med badbaljan. Så skönt att få det klart! Svärmor hjälpte till att skura golvet och få bort avlagringar som blir under ett badkar. Tack snälla svärmor, som åker från sitt jobb och får slita hund innan hon får en kopp kaffe! 


Det här skötbordet från IKEA har vi tittat på och nu hoppas jag att vi ska hinna med en tur dit nästa helg.

Vi fick även fram Marcus gamla vagga som en av hans morbröder gjorde till honom när han föddes för 32 år sedan. Vi tänkte att vi skulle göra en uppfräschning och lämna in den för att lacka den vit. Både den och gunghästen. Svärmor har åtagit sig att ordna med bäddningen till vaggan och vi kikade lite på nätet efter tyger. -Efter att vi hade kånkat ut badkaret och druckit kaffe! Vi beställde lite tygprover så får vi se vad som blir bäst.


Marcus fick fram gräsklipparen idag. Naturligtvis var slingan av på ett ställe ytterligare än de ställen som plogbilen kapade i vintras. Vi bor ju rätt naturnära så vi hittade ett litet sorkbo där tråden var av. Det är inte bara att få igång klipparen till våren, det krävs lite arbete också. Men den är väl värd besväret! 

Nu ska jag sätta mig och jobba lite och sedan ska soffan intas för kvällen.

Ha det gott! 

5 reaktioner till “Bebisförberedelser

  1. Kul med ”gamla” hemsnickrade grejer 😊. Och kul med förberedelser för bebisen. Det ska bli så kul med ett barnbarn till. Ser verkligen fram emot det 💖😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.