Fredagskänslan infinner sig!

Äntligen fredag! Jag har haft lunchbesök av Sandra. Det blev en lunchpromenad i det fina vädret och lite currykyckling när vi kom tillbaka.

Vilket fredagsväder vi har haft! Det har varit varmt och skönt och fönstren har stått på glänt under dagen. Bebisen sparkar och lever runt i magen. Nu har mer än 70% av graviditeten passerat. Härligt att det närmar sig!

Jag längtar så efter att få träffa bebisen och att få tillbaka min figur igen. Nu när våren kommer blir jag så sugen på att köpa nya vårkläder men lilla magen står i vägen. Här är en kvinna som inspirerar mig mycket, Angelica. Hon klär sig snyggt, trivs på sitt jobb och tränar en hel del. Jag känner igen mig i henne och hon är otroligt duktig på att återberätta i sin blogg om sitt liv och tar underbart fina fotografier. En feelgood-blogg enligt mig.

Vid lunch kom Sandra förbi och vi tog en promenad runt min vanliga slinga. Det tog ungefär en timma. Under tiden hade Marcus värmt upp lunchen och kokat ris. Trots att det blåste så var det riktigt varmt och skönt och jag tror att jag fick lite färg på kinderna.

Trots det fina vädret under dagen såg det ut att bli regn, så jag kastade mig ut för att gödsla gräsmattan. Jag använder Stroller plus+ T Kombi, den fungerar jättebra. Den motverkar både mossa och maskrosor och gödslar gräsmattan. Fungerar jättebra, jag har använt den i flera år, den kostar en del men jag tycker att det är värt det. Finns att köpa HÄR. Så nu hoppas jag att gräsmattan ska bli grön och fin i sommar. Vår robot ska få jobba dagarna i ända. Jag lyckades skrapa ihop 10 000 steg idag.

IMG_6022
Det finns ing jackor som sitter bra längre, det stramar runt midjan hela tiden.

Nu blir det kväll och jag ska bara ligga i soffan och ta det lugnt!

Hoppas att ni får en riktigt skön kväll!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.