Inspiratörer

Har ni några inspiratörer ni gärna följer? Vad inspireras ni av?

Inspiratörer finns det gott om tycker jag. Instagram är ett bra ställe att inspireras på. Det finns så många instagramkonton att följa. Just nu när våren, förhoppningsvis, är på gång letar jag upp trädgårdsbloggar som Trädgårdstid och instagramkonton med trädgårdsteman. Jag var själv iväg i förrgår och köpte lite vårblommor som jag hade tänkt att plantera, men det har varit så kallt på nätterna att jag har fått ha blommorna stående i hallen. Nu såg det ut att bli mildare framöver så idag kom de flesta ner i krukor och står i växthuset. Jag håller på att försöka få ordning på bevattningsmöjligheterna i växthuset. Förra året grävde vi ner en slang till växthuset från villan. Nu ska jag beställa en markanslutning för vattnet. En vattenkoppling som är nergrävd i backen helt enkelt. Den ska sitta direkt på insidan av växthuset, sedan är det bara att ansluta en trädgårdsslang med en snabbkoppling och börja vattna. Det ska bli skönt att slippa bära vatten i kannor eller dra trädgårdsslangen över hela gräsmattan. Genast blir man också sugen på att köpa fina slangar som kan hänga i växthuset och se dekorativa ut som den här till exempel. Helt klart inte värt pengarna, men ändå…

IMG_6014

DSC_0032

DSC_0037

Det har även blivit en del letande efter mammabloggar på grund av mitt nuvarande tillstånd. Idag gick jag in i tredje trimestern och är i v.29. Därför planeras det nu barnrum och inredning står högt i kurs. Jag har hört mig för och det verkar inte som att jag är unik som förstagångsmamma att man planerar och vill ha allt klart innan barnet kommer. Jag vill att allt ska finnas hemma så att det inte saknas något eller så att man måste ut och handla något det första när man kommer hem från BB. Jag antar att det är en form av mental förberedelse att göra iordning det som jag kan ha kontroll över. Själva förlossningen kommer ju inte gå att planera eller ha kontroll över.

DSC_0034

DSC_0036

DSC_0040

DSC_0041

Nu ska jag iväg med en annan inspirationskälla, Sandra ska dra med mig till Friskis & Svettis och svettas lite. Det ska bli skönt, jag hade nästan tänkt att dra mig ur innan hon skickade ett meddelande att hon kommer och hämtar upp mig. Bra drag!

På återseende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.