Äntligen är dagen till ända

20 mil i bil, möte efter möte och snabbt in i trädgårdshandeln.

Jag började tidigt imorse, åkte ner till kontoret för att ha möte med min chef. Ett riktigt bra möte. Det kändes riktigt bra när det var klart. Jag fick gjort alla utskrifter på min konstruktion. Så skönt att få det gjort. Klockan 16 var det möte med idrottsföreningen. Sedan svängde jag förbi hos mamma där jag hade glömt lite saker sist jag var där. En halvtimma innan trädgårdshandeln stängde var jag där och fick inhandlat en stor påse med lecakulor och några blommor att plantera ute i krukorna. Främst i växthuset just nu. Det börjar att bli riktigt vårmysigt där nu.


Väl hemma skrev jag rent protokollet från styrelsemötet med idrottsföreningen och fick lite andra datorstyrda uppdrag utförda.  Just nu sitter jag i soffan och dricker Aqua Nobel, ekologiskt vatten smaksatt med jordgubb. Riktigt gott!

Nu ska det bli så skönt att krypa ner i sängen och få slå igen ögonen.

På återseende! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.