Reflektioner kring ett citat

True love does not come by finding the perfect person, but by learning how to see an imperfect person perfectly.

– Jason Jordan

Eller som jag alltid har sagt, det handlar inte om att träffa någon som man vill leva resten av livet med. Det handlar om att hittat någon som man kan stå ut med resten av livet. Vilket i min mening innebär att man kan ha överseende med det man aldrig skulle kunna överse hos någon annan för att du skulle drivas till vansinne av det. Med andra ord det goda väger över det onda.

 DSC_0011

Igår var vi hemma hos svärmor och svärfar på thaimiddag. Grannen och hennes dotter (thailändskor) var där och lagade middag ihop. Totalt var vi 17 kring bordet varav 10 norrmän och två thailändskor. Maten var underbart god och sällskapet var topp notch!

Kvällen spenderar jag hemma själv i soffan. Godiset som jag köpte fanns inte längre kvar, lustigt – för jag har inte ätit något?! Istället provade jag chipspåsen som jag fick i senaste Smakboxen. Just nu får ni 20% på första boxen om ni anger koden cx6fxf, den boxen som heter Vårkänsla. Boxen innehåller så mycket spännande. Detta är innehållet i senaste boxen.

DSC_0955

DSC_0963

Nu ska jag sätta mig ner och renskriva protokoll inför imorgon.

Ha en trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.