Glad Påsk!

Jag önskar er alla en glad påsk!

Glad Påsk som sagt! Idag har jag suttit hemma och jobbat. Förutom en kafferast med svärfar och varsin piggelin så har jag bara suttit med CAD-ritningar hela dagen. Ni kan tro att jag blev glad när Marcus kom hem. Och han kom inte tomhänt!

En stor bukett med underbara rosor, en stor chokladkartong och ett gulligt litet kort! Han är så söt!

Tio underbara rosor från min älskling.Jag var tvungen att plocka fram min påskpresent som jag hade gömt undan. För en gångs skull lyckades jag att överraska honom med något som jag visste att han ville ha men inte förväntade sig! Ni hittar dem HÄR.

Nya Ray Ban’s till mitt hjärta. För att han, helt klart, är värd det.

Nu ska vi ta en promenad. Tyvärr är det inte väder för solglasögon idag. Vi får kompensera solens frånvaro med lite påskgodis ikväll. Mycket mys och och långledigt. Två kortveckor i rad, det känns väldigt lyxigt. För oss kommer helgen att handla mycket om familj och vänner och lite trädgårdsarbete.

Jag önskar er en riktigt skön kväll och en Glad Påsk!

En reaktion till “Glad Påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.