Vilken underbar vårdag!

Ljuva vårdagar…

Hela dagen har spenderats i trädgården. Så otroligt härligt. Vi har tagit förmiddagskaffet i solgasset, vi har ätit gårdagens grillrester på uteplatsen och vi tog eftermiddagskaffet i solen bakom husknuten. Bebismagen är snart så stor att jag kan ställa kaffekoppen där uppe på utan att hålla i den. 
Jag drack Apotekarens Pink Lemonade som jag fick med i smakboxen i ett tidigare utskick. Jag gillar inte sötdricka i normala fall men den här smakade riktigt bra. Smakboxen bjuder nu på 20% rabatt på första beställningen. Använd koden cx6fxf för att erhålla 20% på första beställningen ni gör. Jag älskar smakboxen som kommer var annan månad ungefär och kostar i normala fall 199kr.Äntligen är hela växthuset städat och tvättat. De nylackade stolarna har hittat rätt, och klematisen Kajsa som jag har i zinkkrukan i växthuset har ansats och vattnats och växer så det knakar.


Mina vita blomlökar har fortfarande inte hamnat i jorden. Vi har försökt att klura ut var vi ska sätta dem och det har inte varit lätt. Nu har vi, i alla fall för i år, fått fram pallkragar att sätta lökarna i. Imorgon ska jag åka och köpa jord och så ska det bli en vit löklåda. Vi kommer troligtvis att flytta dem till nästa år…

Vi hann även att storstäda båda bilarna både utvändigt och invändigt. Samt att ansa ur syrénbuskarna. Nu är jag helt slut och ska bara ligga i soffan och ta det lugnt. 

Hoppas att ni har haft en lika bra dag som vi har haft!

Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.