Var ska man börja?!

Terrordåd i Stockholm. En stor kontrast till vår lugna idyll i solen med grill och trädgårdspiff.

Vilken tragedi! Hur kunde vi låta det här hända? Alla våra nära och kära i Stockholm tycks ha klarat sig undan dådet. Stor lättnad. Terror. Ska vi verkligen låta det här ske?

Vilken kontrast det är mot vår idylliska dag med solsken och värme i trädgården. Vi har idag pimpat stolarna som brukar stå i växthuset. Vilken skillnad det blev. Det var välbehövligt med lite ny färg och ett billigt sätt att fräscha upp utemöblerna. Färgen köpte jag förra året på Gekås för halva normalpriset, det vill säga ca 50kr. 

Före.
Efter.

Middagen idag blev grillade burgare och halloumiost. Smaken av grillat är extra god så här på våren då man precis har plockat fram grillen och har spenderat eftermiddagen/kvällen i trädgården.

Katten fixade sin middag själv idag. Han njuter i stora drag av att hänga med oss i trädgården. Han är med och planterar och fixar i växthuset och grillar. Han är med över allt där vi är. 

På väg hem från jobbet idag stannade jag till hos en pensionerad kollega och drack kaffe. Torgny och hans fru Gunilla bjöd på hembakat och massor av samtalsämnen. Jag har och har haft världens bästa kollegor. Trots åldersskillnader och olika livsstilar så fungerar alla så bra ihop. Underbart! Jag köpte med mig ett litet påskägg till pensionärerna och innan jag gick därifrån fick jag med mig en burk med hjortronsylt. Rena fredagslyxen!

Ikväll kommer vi att fortsätta följa sändningarna från terrordådet i Stockholm på TV4 och skänka våra tankar till alla drabbade. Jag önskar att alla hade fått ha vår idylliska dag med god mat och gott sällskap!

På återseende!


3 reaktioner till “Var ska man börja?!

  1. Härligt med goa kollegor :-)!
    Väntar pissen på grillen 😉 ?
    Och det är förskräckligt det som hänt i Stockholm :-(. Våra nära är OK. Har haft kontakt med Thomas och Lina och de är nu oskadda och på väg till Åre.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.