Avtackning

Behöver jag nämna att jag jobbar mest med äldre män…

Ikväll hade vi äntligen avtackning för Arne som gick i pension för ett par månader sedan. Bättre sent än aldrig! Även ett par pensionärer sedan några år tillbaka slöt upp till allas stora glädje. Det tog inte stopp där, beställare kom också för att tacka av. Vi började med att snöra på oss bowlingskorna och käglor flög åt alla håll på vissa banor. På andra banor stod de väldigt stadigt kvar. Vi var på Buddy’s bar och bowling i Trollhättan. 

Redan vid fem åt vi middag, burgare med pommes. Det var rätt skönt att äta så tidigt innan folk börjar att välla in. Vi kunde prata ostört och höra vad den andre sa för något. Bra tips från mig. Börja tidigt! 

Kvällen blev lyckad och jga kommer att orka gå upp och besikta bilen tidigt imorgon.

God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.