Startpaket Lilla hjärtat

Innehåll från apotek hjärtats startbox för bebisar.

Idag hämtade jag ut Apoteket hjärtats fina startbox för bebisar. Den gick att beställa gratis om man är medlem. Jag tror att man automatiskt är medlem om man har ett ICA-kort då de tillhör samma koncern och du samlar poäng på ICA-kortet. Jag passade på att köpa järntabletter när jag ändå var där. Niferex äter jag. Ungefär tre till fyra gånger i veckan är lagom för mig. Jag har bra HB-värde, låg på 129 sist de kollade, men jag har tydligen lågt järnföråd. Fråga mig inte hur det fungerar…


Med i startboxen fanns våtservetter, bomullspinnar, napp, ett mjukishjärta att hänga på vagnen, angry birds-plåster, prover på både cremer mm till både mamma och bebis, tidningen loppi och en liten bok om det första kring bebisens vistelse.


Även Pampers har en startbox som är gratis för nyblivna föräldrar, den får man hämta ut när det börjar att närma sig beräknad förlossning. Kan vara värt att prova olika paket för att se om man hittar något som passar bättre än något annat.

Mer än halva tiden av graviditeten har passerat nu och det återstår endast 100 dagar om allt går som det ska! Fantastiskt kul! Jag mår dessutom förträffligt bra, jag har inte ont någonstans och jag kan fortfarande träna med lite modifierade övningar. Jag vet att inte alla har det så bra men jag har haft tur än så länge. 


Nu ska jag kurera mig. Jag har fått ta över Marcus förkylning med ont i halsen. 

God kväll!

2 reaktioner till “Startpaket Lilla hjärtat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.