Posten, de gör aldrig fel…

Posten gör aldrig fel. Att det saknas 200 metallfästen, specialgjorda, skickade igår – det är sorteringsmaskinens fel!!?? Menar de allvar?!

Hämtade in posten förrut och får upp ett vaderat kuvert i ett material som knappt går att få upp utan att använda saxen. Men nog är kuvertet uppsprättad i förslutningsändan… Posten har i alla fall satt en etikett på kuvertet där de ber om ursäkt att brevet har skadats i hanteringen. Kundtjänsten på posten påstår att det är sorteringsmaskinen som är så vass att kuverten går upp. Jag tvivlar starkt på detta påstående och ifrågasätter trovärdigheten hos posten.

Den här typen av kuvert har aldrig gått sönder tidigare när vi har fått försändelser…

Jag hoppas att posten skickar alla 200 metallfästen som saknas! Annars får man väl polisanmäla dem? Det är väl olagligt att öppna post som är adresserad till någon annan?

Idag har jag lyckats att hålla mig undan allt vad som heter kakor. Jag kanske kan hålla mig till helgen i alla fall… Jag ska pallra mig iväg till ett danspass på Friskis & Svettis ikväll. De senaste gångerna har jag fått kramp under fötterna på detta passet så jag hoppas att det har gått över till idag… Men idag är Marcus hemma så då kanske jag kan få lite fotmassage om jag ber snällt! 

Idag blev jag lite wild and crazy och bytte en äggmacka mot ost och gurka.

Nu ska jag och pissen ligga och vila en stund i soffan innan jag byter om till träningskläder.

Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.