Lampor, dagens i-landsproblem!

Äntligen har jag fått beställa en Eos fjäderlampa till ett av rummen på övervåningen! Jag är så nöjd! Jag beställde den på Royal Design, det var bra pris på den nu. 689 kr. Jag är supernöjd!

Jag tog en skärmdump från Royal Designs hemsida.

Nu har vi bara en lampa kvar att köpa… Den över matsalsbordet som gick sönder för ett år sedan. Det börjar bli dags nu. Nu har vi dessutom plockat ner den gamla…

Tips på lampa över matsalsbordet tas tacksamt emot!

Nu har frukost nr två intagits och det är dags att fortsätta rita ställverk. Imorgon är det uppstartmöte för projektet. Ska bli kul. Projektet kommer att pågå fram till sommaren så vi får väl se hur länge jag kan vara med. Förhoppningen är att kunna hänga i så att jag kan vara med och lämna in slutdokumentationen. 

Knäckebröd med ägg, apelsin och cappuccino, nu klarar jag mig nog till lunch.

Idag rockar vi sockorna, eller jag rockar raggsockorna! Man kan skymta dem bakom magen. Uppmärksamma att alla är olika och trots det är alla lika värda! Väl värt att hylla en dag som denna. Tyvärr är jag tråkig och har nästan enbart svarta sockor så det fick bli raggsockor idag! 

Rocka raggsockorna!
Ha en superdag alla som läser!

PS. I min statistik ser jag att jag har en följare från Luxemburg, jag är så nyfiken på vem det är! Kan du inte avslöja dig? Snälla! 😊🇱🇺

6 reaktioner till “Lampor, dagens i-landsproblem!

 1. Hej!
  Vet inte om det är jag som syns, har varit inne och tittat lite då och då efter jag såg ditt konto på Insta 🙂 Frida heter jag, kompis till Marcus (vi gick i skolan tillsammans). Bor numera i Luxemburg.

  Gilla

  1. Hej!
   Så roligt! Jag blev så nyfiken på vem som kikade från Luxemburg! (Kul att man kan se i statistiken). Så spännande att flytta till Luxemburg?! Jag hade gärna tagit mig utanför gränserna men nu är det för sent. Jag hamnade här istället och Marcus är inte så sugen på att ta sig några längre permanenta turer… 😉

   Gilla

   1. Inte fel med Ed heller 🙂 och semestrar funkar ju! Min pojkvän fick jobb så jag hängde med och nu har vi varit här 1 år. Blir dock en liten tripp hem till Sverige nu på torsdag, längtar.

    Gilla

   2. Åh, då får vi hoppas att det har stillat sig lite med blåsten tills dess! Försökte mig på en promenad men det blåste så jag fick gå framåtlutad för att inte ramla omkull. 😂
    Låter spännande, kul med lite kulturombyte och att våga prova något nytt! Blir ni kvar länge? 😊

    Gilla

 2. Jag hoppas på strålande sol och vindstilla! 😉 Vi är här på obestämd tid, så vi får se hur länge det blir. Man kan bli lite trött på Luxemburg emellanåt, men eftersom det ligger centralt i Europa är det lätt att göra utflykter till andra länder 🙂

  Gilla

  1. Det ser ut att vara goda chanser till sol och vindstilla. Idag har det varit fantastiskt väder! 😊
   Vi får ibland förfrågningar att åka utomlands i jobbet ibland på större projekt. Nu var det ett tag sedan och jag är dessutom på tjocken så det är inget alternativ just nu… men det hade varit kul att komma iväg någon gång. Vi har haft folk i Sydafrika och USA mm. Sedan åker vi till olika leverantörer i Europa och Kina och gör leveransprover. Så möjligheterna finns. 😊 Hoppas ni får det bra här i Sverige. Det är nu det är dom finast om våren inte regnar bort!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.