Snark

Är det måndagströttet som har ramlat över mig? Jag är sjukt trött och har så mycket att göra… Jag gick en promenad på nästan sex km och blev sååå trött i benen. Jag hoppas innerligt att detta bara är tillfälligt och att jag snart klämmer den där promenaden på mindre än en timma igen innan förlossningen. 

Inte min bästa tid, förra måndagen tog samma promenad 55 min.

Jag fick lämnat in min bil imorse också. De plockade ner hela bagageluckan och insåg att den var helt tät. Det fanns inga dräneringshål för kondensvatten att ta sig ut. Får se om det blir bättre nu när de har tagit upp några små hål. 


Nu ska jag ta en kvällsmacka och stänga av datorn för lite sängmys med min bok.

Sov gott! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.