Kalasdag idag

Jag vaknade tidigt imorse, redan vid sex. Det var inte så mycket till sovmorgon men nu för tiden måste jag gå upp och kissa när det trycker på… Katten satt ute på trappan och ville komma in i värmen och äta och ligga i sin korg.


Det är riktigt skönt att ha så mycket tid på morgonen. Jag har hunnit att läsa några kapitel i boken Huset vid sjön av Kate Morton. Riktigt bra, första boken jag läser av denna författaren. En felbeställning av min mor. 


Solen skiner utanför fönstret. Det är en perfekt dag för att ta en promenad innan dagens kalas. Istället för dop ska vi på ”välkommen till världen”-kalas för lilla Alva. Ett litet charmtroll som vi hade på besök här för några veckor sedan. Ska bli riktigt kul att ses igen, även föräldrarna! 

Återkommer med fler bilder från dagen!

En reaktion till “Kalasdag idag

  1. Jättekul att ni kom! Vi vaknade 4 alla tre, gissa vem som somnade om och vilka två som inte gjorde det 😉 Kul att du tyckte vi såg pigga ut trots allt 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.