Fredagsfeeling

God kväll!

Efter gårdagens slit på jobbet, då inget gick som det skulle och jag lyckades att klanta till det lite grann, så vände det helt idag! Idag flöt allt på som det skulle och allt fungerade som det skulle. 

Det var inte bara på jobbet som jag hade flyt. Jag gillade och delade en bild från Ica på Facebook – och vann! Jag trodde inte att det var möjligt! Jag blev så glad. Det kändes som att jag vann en miljon…


Ikväll laddade jag med glass och nougatsås med jordgubbar och hasselnötter! Så mumsigt! Nougatsåsen kom med senaste Smakboxen. Mitt i prick! Jag älskar nougatsås! 


Önskar er alla en trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.