Stockholm

Jag har blivit riktigt slapp vad det gäller att fota och dokumentera! I helgen som gick var vi i Stockholm och hälsade på släkt till oss båda. 

Vi spanade in Marcus brors och sambos nya lägenhet ena dagen och drack kaffe med min morbror och hans fru den andra dagen. 

Lördagen bjöd på fantastiskt väder och efter en fika i lägenheten tog vi en promenad från Vasastan till Djurgården. Där stannade vi för lite vätskepåfyllning av olika slag. En av oss fick dricka vatten… Över 18000 steg blev det den dagen! 

Efter en pitchstop på Sjöcaféet åkte vi tillbaka och gjorde oss iordning för att äta middag. Marcus bror hade bokat på Nosh and Chow, där jag åt en riktigt god fisk och Marcus åt kyckling. 


Vi bokade hotell i Enskede – så mycket lättare med parkering! T-banan låg inte långt från hotellet, så på tio minuter var vi inne i centrum. 

I Enskede bor min morbror med familj. Söndagen lade vi några timmar hemma hos dem med en kaffe. Full rulle med barn högt och lågt, egna och andras.

På väg upp hade vi köpt med oss en barnvagn med både sitt- och liggdel. Behöver jag säga att det var trångt i bilen… väskorna fick stå i baksätet och delar av vagnen också. A6:an kändes för första gången liten!


Men vi är riktigt nöjda med inköpet! 

Återkommer snart igen!

2 reaktioner till “Stockholm

  1. Jättefin vagn! (Och det är bara att vänja sig vid att det är trångt i bilen. Hur kan så små ha så mkt grejer?? 😉 )

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.