Fiskis & Svettis

Då är kvällsbestyren överstökade idag. Nu väntar en skön dusch efter ett medelpass på Friskis & Svettis. Jag fick upp pulsen till 178. Kroppen håller inte riktigt upp längre kring bålen och jag fick ställa mig på knä för att kunna utföra vissa övningar. Skönt är det i alla fall! 


Imorgon blir det kontorsjobb och på kvällen ett danspass på Friskis. Det är så kul att komma iväg och röra på sig nu när väglaget ute är så otroligt dåligt. 

För övrigt är jag supernöjd med min träningsklocka. Den sitter på armen dagarna i ända. 


Fick använt mina nya tjockisbyxor idag, supersköna! Magen kan växa lite till. Stort tack till pappa som tålmodigt stod med utanför provhytten när jag provade kläder i söndags. Både byxa och T-shirten kom med från affären, plus ytterligare några plagg.

På återseende! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.