Kortvasan 

Tyvärr är det så mycket på jobbet att uppdateringarna här får lida. Sedan jag skrev något här sist har jag hunnit med att ta mig runt kortvasan och fylla 32 år.


I torsdags, förra veckan, åkte vi ett litet gäng på tre upp till Mora. Startnummer hämtades ut och vi checkade in i vår lilla mysiga stuga. På fredagen åkte hoppade vi på bussen till Oxberg för att invänta start. Vi hade underbart väder med fantastiska spår hela vägen runt, alla tre milen. Jag är nöjd att jag tog mig runt, gravid i v. 21. Det tog tid, jag är alldeles för tung för mina skidor och jag vågade inte ta i för hårt. Hoppas att jag kan få uppleva dessa väder- och spårförhållanden någon mer gång! 


I söndags bjöds det på födelsedagsmiddag här. Jag fyllde 32, trots att jag trodde att jag fyllde 33 först! 

Mamma, pappa, bror, svägerska, brorsdotter, svärmor, svärfar, morfar och bonusmorfar var alla här. Vi bjöd på gorgonzolagratinerad kyckling med rostade rotfrukter. Svärmor hade bakat med sig en supergod tårta som det nästan blev taberas på! Kvällen var jättetrevlig och jag fick så många fina presenter och blommor! 

Jag fick mig en träningsklocka, den ska snart provas på riktigt! 


Kram på er! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.