Lördagkväll

Lördagkväll efter en härlig arbetsdag ligger jag nu i soffan framför TVn. Jag har vitaminboostat mig med en stor skål fruktsallad men längtar bara efter morgondagens första kopp kaffe. Är det fler som känner så?! Det är antagligen för att jag försöker att hålla mig till bara en kopp kaffe om dagen. Det funkar bra med en stödkopp te på dagen. I min fruktsallad har jag endast ekologiska varor som banan, kiwi, vindruvor, blåbär, apelsin, physalis, äpple och ananas.


Efter att ha stått utomhus i minusgrader i flera timmar var det gott att komma hem till värmen. Det finns ingen bättre känsla än att få komma in och tina upp när det är bitande kallt ute. Jag tog mig ändå ut på en promenad i en timme innan jag fixade middag. Idag blev det husmanskost, köttbullar med potatismos. Så gott och så enkelt.


Jag ska nog avrunda kvällen med en bok i sängen. Det känns som att jag kommer att somna gott ikväll.

Hoppas att alla har en trevlig lördagkväll!

På återseende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.