Lunchlådedag

God eftermiddag!

Idag har varit en betydligt mer händelserik dag än igår! Vi har kört tre maskiner tvätt. Vi har lagat fjorton lunchlådor, varav en som katten åt upp. Vi har fått upp dahliorna ur snön och jorden och lagt dem för att torka i pannrummet. Vi har skottat fram bilarna ur snön och druckit kaffe med svärmor.


Vi lagade gorgonzolakyckling, hemmagjorda hamburgare och kycklingspett inlindade i serranoskinka och ananas med rostade potatishalvor! Så gott alltihop! Nu har vi mat för hela veckan. Det bästa med hela söndagen, att förbereda för veckan som kommer.

Här har det kommit ungefär 15 cm snö igår. Katten är inte jättenöjd över att vara ute i kylan nu och sprang in snabbt som tusan  efter att vi hade släpat ut honom ihop med oss. Han trivs bäst i sin säng i soffan under den här årstiden.

På återseende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.