Domedagen kom och gick…

Så igår var domedagen här för min första eltenta. Jag såg till att ladda ordentligt med en rejäl frukost. Ekologiskt och närproducerat, precis som jag vill ha det!

Lösningsförslagen kom ut idag och jag har i alla fall fått ihop till ett godkänt. Det känns skönt. Nästa kurs ska jag försöka att hänga med bättre från början och inte sitta och plugga precis inför tentan! 


Jag fick även en annan dom i måndags, jag är kattallergisk! Jag är även allergisk mot timotej, gråbo och hästar. Hästar är inget problem, dem försöker jag att hålla mig så långt ifrån som möjligt… men gräs är svårt. Och min katt är det bästa jag har! Jag får helt enkelt gå och snörvla ett tag till, katten stannar hos mig!


Nu ska jag boosta mig med nyttiga shottar. Nu blir det nyttigheter bara framöver. Det har varit ett väldigt onyttigt de sista veckorna. Nu är det slut med det… Hoppas jag! 


På återseende! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.