Sanningen

Dagens sanning, Jag hinner inte med något annat än att plugga och arbeta!

Just nu sitter jag i mina träningskläder och dricker kaffe och äter choklad för att hålla blodsockret på topp under tiden jag pluggar! Tanken är att jag ska komma ut på en 30 minuters joggingtur. Jag hoppas att jag är på väg snart… 

Nästa vecka har jag tenta i elkretsanalys för likspänningskretsar, så nu är det 100% plugg som gäller. Samtidigt behöver jag solen och den friska luften så jag övertalar mig själv att jag kommer att må bättre av att ta en paus snart och fortsätta pluggandet efter joggingturen…


Det snurrar siffror och formler i huvudet på mig…

Någon som har bra förslag på tentasnacks som absolut inte får innehålla jordnötter? 

Ha det gott!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.