Ingen ro, ingen vila!

Helgen har passerat supersnabbt. Vi har lagt plattor, byggt bil, lagat frukostgröt, tittat på Pippi, läst saga och sjungit ”trollmor” och ”apan”. Inte en lugn stund på hela helgen. Vi har haft så kul! Noomis superhjälte Marcus har inte fått gå så många steg utan lilltjejen i hälarna. När han dröjde ute alldeles för länge på kvällen sprang hon ut barfota i regnet och ropade efter honom. Hon har tittat på när han har byggt bil och hon har aktat sig för robotgräsklipparen. Vi har tittat på en groda som hoppade i trädgården och sovit på tvären i vår säng.  Helgen har varit riktigt härlig! Hoppas er helg har varit lika bra!

På återseende!

En reaktion till “Ingen ro, ingen vila!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.