Beslutsångest!

Svåra val på G!

Jag har kommit in på båda utbildningarna jag sökte till. Elektroingenjör och Industriell ekonomi. Nu måste jag välja vilken jag ska läsa… Elektroingenjör känns mest aktuellt då jag jobbar i branschen och har 120 hp i ämnet. Industriell ekonomi är intressant för att det är nytt för mig och låter intressant… Jag måste nog sova på saken.

Idag hämtade jag ut min Smakbox på posten! Jag är såååå nöjd med innehållet i den här lådan! Så mycket som jag absolut vill och kommer att använda! 

Lika spännande att få öppna boxen varje gång!
NOA har jag velat prova ett tag, nu äntligen!

Igår, när jag åkte hem från jobbet, tog jag vägen förbi Ullared och Gekås. Fick med mig så mycket bra saker som vi behövde och sååå mycket ännu bättre saker som vi inte behövde men som jag ändå kommer att använda. Förutom diskmedel, duschcreme och deodorant så köpte jag en mixer till mina smoothies och en selfiestick. Den ska användas massor! 

Nu blir det smoothie to go!
Jag köpte mig en sefiestick, äntligen!
Test av nya selfiesticken. Jag ville visa mamma att jag hade ställt ut den gamla äpplelådan från Kivik.
Jag köpte ett par fina skrivböcker nu när jag ska börja plugga snart.

Min brorsdotter ska spendera helgen hos oss så vi kommer nog att ha händerna fulla!

På återseende!

En reaktion till “Beslutsångest!

  1. Jag som inte fått vår smakbox ännu 😥. Men ser fram emot den (fast det blir ingen riktig överraskning nu 😜).
    Äpplelådan gör sig riktigt bra i växthuset! Och ta nu väl hand om barnbarnet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.