Arbetar på min walk in closet

Jag fortsätter planeringen för min WiC. Jag har gjort en moodboard med möbler och ”lull-lull” som skulle passa in. Någon form av toalettbord och en schäslong ska inhandlas. Det blir en tur till IKEA inom en snar framtid…

Det ska städas undan lite men… Inte idag! 


Underbart! (Ironiskt menat). Fick precis reda på att jag står på reservplats 1347 på en distanskurs jag sökte. Nästa gång ska jag söka in innan sista ansökningsdag har gått ut… Nu får jag hoppas på programmen jag har sökt till.

See ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.