Go back to school…

Så… Jag har sökt in till högskolan igen! Jag har tidigare försökt att söka distanskurser på kvarts- eller halvfart, men det är helt omöjligt att komma intill. 500-800 sökande på 40 platser… 

Jag har 121,5 hp men skulle gärna läsa ytterligare 40 hp. Det optimala hade varit att kunna kombinera studierna med jobbet. Tack vare altanpartyt jag deltog i förra helgen så fick jag hjälp med att luska ut hur jag kan lösa det! En forskare/lärare på Chalmers gav mig några nya infallsvinklar. Stort tack för tipset! 

Jag blir fortfarande lika glad, trots att jag inte är tolv år längre, när jag får pennor av min bästa för att jag har sökt in till skolan!

Jag har ju alltid haft lätt för mig i skolan, vilket har gjort mig lite lat. Jag har nog kunnat prestera lite bättre om jag bara hade lagt manken till. Men det är aldrig för sent! Inte för att jag har haft dåliga betyg eller har behövt att göra någon omtenta, men jag kunde ha gjort lite bättre…


Nu märks det att hösten är på gång. Pissen har börjat att lägga sig i sin säng igen istället för stolsdynorna till utemöblerna.

Imorse tog jag katten på bar gärning lekandes med en näbbmus! Stackarn skakade av skräck…

Jag vågar inte ta reda på hur det slutade för sötnöten…

Sov gott vänner!

2 reaktioner till “Go back to school…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.