Semesteravgiftning

Är det fler än jag som behöver socker- och kaffeavgiftning efter semestern? Jag har maximerat mitt kaffeintag till en kopp om dagen. Morgonkoppen! Efter det har jag bara druckit grönt te. Te till ”niokaffet” och te till ”trekaffet”. Socker försöker jag att undvika helt förutom i frukt och bär. Jag anser att de goda fördelarna med dessa väger över fruktosinnehållet. Kroppen behöver vitaminerna, mineralerna och antioxidanterna.

Ekologiskt äter jag hela tiden om jag får göra maten själv. Till lunch idag åt jag mangold- och tomatomelett. Mangolden har vuxit i min mormors trädgård och tomaterna har jag vårdat i mitt växthus. 

Fördelen med att jobba hemifrån är att man alltid har bra mat hemma. Nästa vecka ska jag bo på hotell och då måste jag antingen planera eller leta efter bra matställen som har öppet länge. Det blir lite mer omständigt.


Nu har Marcus kommit hem och vi har ätit ett segt köttstycke som vi slängde. Går det åt mer energi av att tugga maten än den ger kroppen så är det inte värt det…

Imorgon blir det ny uppdatering! Då skriver jag lite om ett kommande projekt jag har på gång i mitt livspussel! 

På återseende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.