Grilla

God kväll på er!

Idag vaknade jag till frukost på sängen! Jag måste vara världens lyckligaste! Kaffe, fil med bär och kanel och knäckebröd med philadelphia och kyckling på. Ibland överraskar han, den där Marcus med stort M! 


Marcus bror och hans flickvän kom förbi på kaffe en kort sväng. Imorgon ska vi bjuda dem på middag. Det blir något på grillen för omväxlingsskull…

Jag marinerade kycklinng idag. Jag har gjort spett de senaste gångerna. Viktigast att tänka på är att få det du sätter på spetten tätt ihop så att inte pinnarna brinner av, pinnarna bör ha legat i blöt ett tag. Ananas är något av det godaste att ha mellan köttet, det är så sött och saftigt. Jag gör alltid min egen marinad, då vet jag vad jag får i mig. Delar av vad jag har i marinaden har kommit från Smakbox som jag prenumererar på. 


Till morgondagens grillning tänkte jag prova något nytt ur kokboken som jag vann av Smakbox. Det blir aubergineröra. Återkoppling på bloggen imorgon!


Nu ska jag ligga kvar i soffan och mysa in kvällen. 

Sov gott vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.