Välkommen augusti!

Så har juli månad gått till ända och vi välkomnar augusti för 2016! Det här kommer bli en fantastisk månad. Det känns i maggropen.

Men kan ni tro, något hemskt hände i lördags! Vårt internet slutade att fungera! OMG-OMG-OMG! Hur fungerar världen utan internet nu för tiden? Halva lördagen och hela söndagen utan internet. Jag kunde inte uppdatera bloggen ju! 

I lördags var vi en sväng i Hunnebo igen. Den här gången provade jag en pizza på Bella Gästis! En chevrepizza, men jag bytte ut baconet mot någon sorts lufttorkad skinka. Så god att jag fick be om en doggybag när jag inte orkade äta upp mer än halva pizzan. Eller ja, min tunga vrickade sig på det besvärliga ordet doggybag och jag bad istället servitrisen om att få en bodyguard med mig hem… Vilket hon inte hade någon sa hon. 


Väl hemma igen på kvällen fixade vi det sista utomhus med den nya vattenledningen till växthuset. Nu är alla hål i gräsmattan igenfyllda och igensådda med gräs. Nästa år kommer vi att ha den finaste gräsmattan och det bästa växthuset. Då kanske man kan fixa någon form av självbevattning till tomaterna när man är iväg… Jag ska nog googla lite på det idag. När vi höll på att gräva så tror jag att jag hittade en prins! Men jag fick inte pussa på den för Marcus för att ta reda på det…


Igår var vi ner i Trollhättan för att fixa det sista med fiberförläggningen där. Nu är allt indraget i huset och de kan börja att ansluta när de vill!

Som vanligt passade jag på att handla i min favoritmatbutik Ica Jätten och umgås med mina bästa vänner Rebecca och Patrik. Så skönt att boosta upp vänkontot lite! Bara hänga, dricka lite kaffe och handla skruv och plugg för att sätta upp hyllor… Såna där vardagssysslor. 

Nu har jag ätit frukost och ska snart hälla i mig lite kaffe. Här öser regnet ner just nu vilket passar bra då jag tänkte göra tråkiga sysslor idag som att tvätta, vattna blommor och avkalka kapselmaskinen.


På återseende! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.