Entrar sista semesterveckan

Idag har varit en slö dag som jag ändå har fått mycket gjort på! Jag fick bakat fröknäcke på förmiddagen och sedan gick jag ut för att plocka vildhallon. De är så stora och fina och finns i så stora mängder just nu! 

I helgen hade vi sällskap av herr groda/padda och idag hittade vi en av de finaste fjärilarna i garaget. Underbar färg på den här skönheten!


Vi har ett litet projekt utanför växthuset. Där ska vi lägga plattor utanför entrén. Så idag har jag skottat undan fyra skottkärror med makadam för att hamna i rätt nivå. Snart ska det hällas på lite finare material ovanpå som ska packas och sedan blir det plattsättning. Ska bli så fint. Det blir som en liten uteplats framför växthuset. Jag älskar mitt växthus! Det förbättras lite för varje år! 


Efter att ha svettats med spaden i grusgropen framför växthuset fortsatte jag att plocka av hallon i våra buskar utanför huset. De har jag styckfrusit på en bricka i frysen nu. De sparas i portionsburkar för senare bruk. Jag konsumerar stora mängder bär varje dag. Bästa frukosten!


Sista mumsbiten för ikväll. Nu blir det en stund framför Beck och sedan ska jag krama kudden. 

Kram på er!

En reaktion till “Entrar sista semesterveckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.