Bella Gästis

Återigen lördag! 

Uppe med tuppen. Multitasking i form av att måla naglarna samtidigt som jag åt frukost. Vi hade ett litet möte vi skulle iväg på! Mötet gick bra och vi tog oss återigen till Bella Gästis med min mor och far. Jag överraskade och åt en chevrepizza. Jag bytte bort baconet mot lufttorkad skinka istället. Mycket gott! 

Efter att pappa hade badat, vilket han måste göra om han är nära havet, drog vi hemåt. Vi fixade, med vi menar jag mest Marcus, det sista hålet i gräsmattan. Nu är vattenslangen till växthuset helt nergrävd och går in i huset. Allt som har varit uppgrävt är nu igensått med gräsfrön. Så skönt! Bland jordhögar och vattenslangar hittade vi en liten kompis som skuttade iväg när vi vände upp och ner på hans tillhåll. Så sööt!

Innan jag gick in plockade jag några burkar hallon till frukosten imorgon. Sedan la jag mig på soffan och åt upp de sista jordgubbarna. Jag hade tänkt att ligga i soffan och titta på New Girl på Netflix men vårt internet ligger nere så nu måste jag titta på vanlig konventionell TV. Hur ska den här kvällen sluta…


Jag önskar er en trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.