Äntligen blev det grillat! đŸ˜„

Som jag har vĂ€ntat pĂ„ de dĂ€r kycklingspetten! Ända sedan igĂ„r! SĂ„ gott att Ă€ta dem till lunch idag! Jag gjorde fransk potatissallad som tillbehör. Gurkan och tomaten Ă€r skördad frĂ„n vĂ€xthuset, nĂ€rproducerat och ekologiskt! 


Jag har utmanat min pappa i armhĂ€vningar. TvĂ„ veckor med armhĂ€vningar, flest i rad varje dag. Jag vet inte varför jag gjorde detta?! Jag vet ju att han kommer att vinna över mig! IgĂ„r gjorde jag 21 stycken och pappa gjorde 30. Idag gjorde jag 22 och har inte vĂ„gat frĂ„ga hur mĂ„nga han har gjort Ă€n… Jag kom ut pĂ„ en joggingtur tidigare idag. Det kĂ€ndes helt ok. I början regnade det lite men sedan kom solen och det blev stekande varmt! 


Eftermiddagskaffet intogs pĂ„ trappan som sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger förr! Älskar att sitta pĂ„ trappan och Ă€ta eller dricka. ÄndĂ„ Ă€r bordet bara ett par steg bort sĂ„ Ă€r trappan mer bekvĂ€m…


Nu ska det stĂ€das och handlas och förberedas för imorgon. DĂ„ fĂ„r vi lĂ„ngvĂ€ga gĂ€ster. Det ska bli sĂ„ kul! 

Kram pÄ er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.