När man kommer hem igen…

Jag var såå trött imorse! Jag tog sovmorgon… Inget som jag brukar göra. Jag är normalt morgonpigg. Det kanske berodde på åskovädret som drog över inatt. Jag fick springa upp och dra ur telefonerna som jag hade satt på laddning. 

Igår hann vi köra två maskiner tvätt och idag har jag kört tre maskiner till! Det är baksidan av att vara iväg på semester men så skönt med nytvättade kläder! Det absolut bästa som finns är att lägga sig i nytvättade sängkläder när man precis har duschat. Den renaste känslan av alla! 

Igår kväll mumsade jag i mig ytterligare en bit pecannötpaj som vi köpte med oss från Hunnebo. Jag är helt klart sockerberoende efter den här semesterveckan, men det ska det bli ändring på nu! Idag blir det inget fika för min del! Jordgubbar till eftermiddagskaffet! Smakar minst lika gott om inte godare! Jag måste sätta några jordgubbsplantor i höst så vi har något gott att skörda till nästa år! 

Pecannötpaj från igår kväll. Mmmm…

Det blur jordgubbar till kaffet när man jobbar på sin sockeravvänjning!

Det vi kan skörda utanför dörren är vildhallon och blåbär! Det finns i mängder. Jag älskar att ha färska bär i filen på morgonen, så jag njuter i fulla drag av de här extremt närodlade och ekologiska bären. Endast koldioxiden jag har andats ut från mina lungor har gått åt för att transportera dessa godingar. Morgondagens frukost är räddad!


Nu ska jag försöka att göra iordning lite kycklingspett att lägga på grillen ikväll. Lite marinad och några goda tillbehör och middagen är serverad! 

Kanske blir det  en uppdatering till efter middagen!

På återseende! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.