Årets första havsdopp!

I did it! Årets första dopp i havet! Eventuellt även det sista… Jag är ju en badkruka ändå. Det kom en man som skulle lägga ut med sin båt, han hann med rätt mycket innan jag hade doppat hela mig! Han sa att båtens gps visade 19,8 grader i vattnet. Men badkrukan Anna bemannade stegen i nästan 10 minuter innan hon vågade att plumsa i vattnet helt! 

Doppa fötterna går bra…
…vaderna är också OK.
Nu börjar det att ta emot…
Här såg jag min kollega på håll och kastade mig i för att visa att jag inte är chicken!

Jag tog en lång dusch efter doppet och belönade mig själv med en riktig gofika! Det blir sockeravvänjning när vi kommer hem från husvagnssemestern! Dags att börja ta tag i träningen så vi är i form till Greklandssemestern i höst. 

En laktos- och glutenfri pecannötpaj inhandlad på bryggan i Hunnebo.

Nu blir det en tur på cyklarna. 

Kramar till nästa uppdatering!

2 reaktioner till “Årets första havsdopp!

  1. Å nej det sista var det väl inte? Nu har vi varmt här i vattnet så det går fint att bada utan våtdräkt 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.