Smögen & Koster

Igår checkade vi in på Wiggersviks camping, söder om Kungshamn. Det var huggsexa om platserna vill jag lova! Inte långt efter satt det en skylt uppe med texten ”fullt”. 

En timma senare dök brorsan med familj upp med cyklarna bak på bilen. Vi hojade iväg till Smögenbryggan för lunch och solbad. Vi satte oss på Roy’s Delikatesser och fick en härlig stund i solen med god mat. Marcus, som de senaste dagarna har smakat sig igenom kustens alla burgare, åt även här en burgare. Själv beställde jag in en laxtoast på glutenfritt bröd. En riktig höjdare! Efter maten strosade vi bryggan fram och tillbaka, vilket visade sig kunde ta ganska så lång tid med en 2,5 åring. Det finns sååå mycket att höra som vi missar, vi som är lite äldre…

Laxtoast på Smögenbryggan, Roy’s Delikatesser serverar.
Det är uttröttande att gå i sollgasset på bryggan.

Efter några timmar på bryggan, en lunch och en glass, rullade vi tillbaka till campingen. Brorsan bestämde sig för ett kvällsdopp innan de packade in sig i bilen och åkte hem igen. Vädret var så fantastiskt hela dagen och hela kvällen igenom. Vilken semestervecka vi har fått!

Lite mys i väntan på att pappa ska doppa sig.
Badkrukor fanns det gott om! (Även jag är badkruka).
Vi lokaliserade hjälpmedel om vattnet skulle vara för kallt
Tillslut så…
Jag kollade i alla fall in badtemperaturen…
…men den var inget för mig!
 

Idag var vi uppe med tuppen. Vi skulle möta upp Marcus familj i Strömstad för att ta båten över till Sydkoster. Vädret svek oss inte idag heller! Vi tog oss ut på en klippa där vi spenderade större delen av dagen. Några av oss badade, vi åt picknick, pratade, läste bok och bara njöt av värmen och solen! 

Elin är solbadare som de flesta andra av oss!

Klockan 18.00 hade vi bokat bord på Hotel Koster. Vi började med en fördrink vid 17.00 och satte oss ned på terassen för att kyla ner våra solvärmda kroppar innan middagen. Idag provade jag den grillade halloumin. Den såg ut att vara mer friterad än grillad… Om ni gissar på att Marcus åt en burgare – så har ni gissat rätt!

Fördrink på terassen, ett glas cava för mig.


Vi var tillbaka i Strömstad runt nio-tiden. Då strosade vi runt en stund. Några av oss käkade glass. Själv var jag så mätt efter middagen att jag knappt fick i mig vatten! 


Nu har vi kandat i husvagnen igen, ikväll blir det en tidig kväll! Jag är sååå trött!

Nu hänger jag av mig hatten för natten.

Sov gott vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.