Hamburgsund

Igår vid lunchtid anlände vårt ekipage i Hamburgsund. Vi hade ett kort stopp på vägen på Sportshoppen i Tanumshede.

Jag köpte mig en hatt, ska bli en riktig hattmänniska!

Vädret var strålande och när husvagnen väl var på plats var det dags att plocka fram solcrémen och bikinin. Det var dags att ”Svensson”-likt lägga sig i solen och svettas för att få lite färg på semestern! Tur att jag har en bok med mig…

Vi tröttnade på solen efter ett tag och plockade ner cyklarna från taket och tog oss en tur in till Hamburgsund city. Där bygger de ett nytt bostadsområde vid vattnet, ett helt otroligt läge! Vi beundrade läget på de nya husen, och även husen på andra sidan vattnet på Hamburgö men pallrade oss vidare till bryggorna för att ta en kik på båtarna. Inte riktigt samma ”top-noch” som i Grebbestad men absolut tillfredsställande för ögat.

Framåt kvällen besökte vi en vän inne i Hamburgsund. Vi satt en stund i uterummet med ett glas vin och beundrade utsikten men fortsatte vidare till Hjalmars för en bit mat. Jag beställde en burgare som satt som en smäck i magen, så gott! Men så fick jag smaka på blåmusslor för första gången i mitt liv. Såå gott! Jag hade ingen aning! Helt klart en ny favorit! Vi har bokat bord på Bella Göstis idag för att fira svärfar som fyllde år för ett par dagar sedan. Jag hoppas på musslor på menyn! 

Första men inte sista gången!

Nu ska vi hämta bilen, kanske blir det en glass på Pipers…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.