Grebbestad

Första officiella semesterdagen och inget särskilt har vi gjort! Precis som det ska vara när man har semester. 

Jag vaknade vid sju, som vanligt morgonpigg. Jag satt uppe en stund och kollade igenom mina sociala medier. Efter ett par timmar började Marcus att röra på sig. När han väl kom upp hade jag redan avklarat frukosten sedan länge tillbaka… 

Framåt elva, när vi båda hade fått i oss frukost och avklarat morgonbestyren, tog vi cyklarna in till Grebbestad brygga. Vi promenerade längs vattnet och hamnade borta vid hamnen. Där satte vi oss en stund vid bryggan och käkade medhavd mat. Vädret är sååå skönt! 

Medhavd picknick!
Så skönt med havet som bakgrund!

Vi cyklade runt i den äldre delen av samhället och spanade in gamla fina hus. Det finns verkligen en hel del pärlor här kan man säga! 

Marcus smaskade i sig en glass på bryggan, jag fick hoppa över glassen då de inte sålde laktosfri glass. Sorbet fanns men jag var så sugen på vaniljglass med noisettesås och hackade hasselnötter. Därför tog vi oss en sväng till ICA och COOP för att plocka ihop oss en sallad till middag och laktosfri glass med hackade hasselnötter till efterrätt. Det har vi nu suttit och njutit av i eftermiddagssolen utanför husvagnen. Vädret är som sagt kanonfint! Det fläktar lite i vinden, men det är nog tur det, annars hade det varit outhärdligt varmt. 

Glasspaus i cykelturen utan glass.

Nu ska jag fortsätta att avnjuta kvällen med en god bok i lite lugn och ro!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.