Kraftprovet

I mål kom jag! Och tiden? 1:02:39. Nästan tre minuter bättre än för två år sedan när jag sprang Kraftprovet senast! Jag är nöjd, men nästa år ska jag under timmen.

Som vanligt är jag stark (efter min förmåga) i uppförsbackarna. Det jag har slipat på inför detta loppet är att låta tyngdlagen sköta sitt i nerförsbackarna och bara öka frekvensen på stegen. Jag fick bra publikstöd i de tuffaste uppförsbackarna vid slussarna, fick till och med beröm för mina löpsteg i uppåtlutning. Min akilleshäl är när det är flak backe. Så tråkigt att springa på platt mark. Vid start var det kvavt och åskan hängde i luften men redan inom den första kilometern började regnet släppa och sedan kom åskan. Det gjorde gott för syret och trycket i luften.

Det kändes skönt att ta emot medaljen!
Pigga, fräscha och peppade innan starten.
Sjöblöta men grymt nöjda!
Jag bara skulle förbi honom innan mållinjen!
Det blev inga sura miner för det.
Bästa stöttningen var med! Sambo, mormor, bonusmorfar, mamma, bror, svägerska, brorsdotter och pappa bakom kameran!
Jag försöker att övertala Noomi att vara med nästa år, hon förblev en aning skeptisk.
Pappa vet att man ska fira ordentligt mär man har gått i mål och hade ordnat med bubbel.

Jag hade laddat ordentligt för detta idag. Efter att ha följt nyhetssändningarna på Nyhetsmorgon fick jag sällskap av Ozzy i sängen. Ozzy är mammas och pappas hund – eller köpeson som pappa brukar säga. En westie, west highland white terrier, så söt och inte bjäbbig alls som en terrier.

Ozzy.

Under dagen hade jag druckit resorb och mycket vatten, målat naglarna i en färg som skär sig mot våra sponsrade tröjor och ätit lunch med min far och sambo. Bättre kan det inte bli! 
Jag har dessutom fått reda på att Kraftprovet är seedande för Lidingöloppet. Det var bra info, jag har ju anmält mig till Rosa Bandetloppet som Lidingö tjejlopp numera heter. Jag ska försöka mig på en tjejklassiker. Klarar jag det så blir det nog en Svensk Klassiker sedan.

Dagen avslutades med tjejhäng hemma hos min bästa vän. Vi drog en sväng ner på stan och träffade på en massa kollegor och vänner från idrottsföreningen. Så kul dag och kväll!


Ha en skön dag alla!

Pigga, fräscha och peppade innan starten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.