Oljemålning

Jag har beställt en oljemålning från en lokal konstnär i Trollhättan. Den är så fin i de bleka färgerna! Det finns en liten historia bakom målningen.

Bilden har jag lånat av Katinka Fredlund som är konstnären bakom målningen.

För flera år sedan hade en lokal konstnär, Katinka Fredlund, en utställning av sina målningar. Främst tror jag att hon målar akvareller, flera av hennes alster hänger på väggarna i min släkt. Men så gör hon även oljemålningar. På den här utställningen hänger en olja som jag blir så förtjust i. Efter dividerande fram och tillbaka (att fatta beslut är en långsam process i min familj) kommer mamma och pappa fram till att de vill ge mig den i 25-årspresent. -Lycka! Vad händer då?! Mannen som står före oss i kön köper tavlan. Naturligtvis… Hur som helst pratade jag med konstnären för ett tag sedan och hon kom ihåg tavlan. Nu har hon målat en liknande i samma färgställning till mig! Den är så fin och står klar för att hämtas. Jag är så spänd på att få se resultatet. Jag har ännu inte bestämt var jag ska hänga upp den än. Den får nog flytta runt i rum för rum innan vi bestämmer oss. 😊

Nu ska jag ta ett kort uppvärmningsvarv inför imorgon. Pappa hänger på! 

Kram på er! 

En reaktion till “Oljemålning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.