Hektiska dagar!

Nu har det varit några hektiska dagar i den här veckan. Jag har redan lyckats att skrapa ihop 16 övertidstimmar. Det är tufft men samtidigt roligt och spännande och till och med lite pirrigt inför nya drifttagningar. Två transformatorer har tagits i drift idag med allt vad det innebär i reläskydd, manövrar, signaler och indikeringar. Idag gick det smärtfritt bra i det arbete som vi har utfört. Alla har gjort ett kanonbra jobb! Själv ramlade jag in i projektet nu i slutet för att vara med och övervaka drifttagningarna.

Bilder från arbetsdagen.

Igår hann jag ändå med en långpromenad runt Växjösjön. Så vackra vyer, de har verkligen satsat kring sjön. Det fanns så många mysiga ställen som jag ville sätta mig ner och njuta av, men jag var tvungen att gå tillbaka till hotellet för att färdigställa för dagens arbete.

Växsjösjön by night.
Säkerhet först, precis som i arbetet.
Här hade jag velat stanna en stund och njuta!

Så mycket annat har inte hunnits med de senaste dagarna. Jag har bott på Clarion Collection Hotel Cardinal. De har varit så service minded! Trevlig och tillmötesgående personal både i receptionen och i restaurangen. Det har verkligen kompenserat för det lilla, trånga rummet. Jag har i alla fall haft ett skrivbord att sitta och arbeta vid. 

Nu börjar semestern att lysa upp slutet av tunneln. Det ska bli såååå skönt! 

Sov gott vänner!❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.